You're the...

web site visitor stats

Friday, May 25, 2012

Deutsch Test!!!

Today my class had a test on Deutsch lesson. Our class divided into 4 groups, and I'm placed on the 3rd group. Each group have to sing 2 songs with Deutsch. 1st song is 'Komm gib mir deine hand' (it's deutsch version of  I wanna hold your hand by The Beatles), and the second song we have to choose one of these songs : 'Komm doch' or 'Komm komm' (kok 2-2nya ada komm nya ya? yaudalaya~) and my group choose 'Komm doch' song. Ah ya, we have to use costumes with black, red, or gold color, and we have to make motion (eh atau koreografi ya aduh gak ngerti ah in englishnya apaan, pokoknya harus ada gerakannya waktu nyanyi). My group agreed to using black coat, with red or gold tie. But pada akhirnya jadinya malah absurd, bcs not all of the members have red or gold tie. And the girls using her dad's coat bcs kita gak punya jas sendiri. Kalo cowok kan pasti punya ya, kalo cewek seumuran gini kan jarang yg punya jas. Dan alhasil kedodoran. Apalagi gue. Ya emang badan gue kecil sih, bokap gue sih badannya juga gak gede tapi tetep aja kedodoran parah di gue. Oh ya btw yang tampil hari ini cuma 2 tim, tim 3 sama 4. Tim 1 sama 2 udah on last wednesday. Maaf ya bahasanya nyampur2 gini, lagi males ngurusin grammar sih timbang nanti ancur yagak.
1st song
ps : gue gak tau knp di lagu pertama ini muka gue bahagia bgt..................-_-
2nd song
after test
 XF <3

No comments: